Központi porszívó rendszerek

Ház beépítése

A központi porszívók telepítése lakások, irodák, szállodák, orvosi rendelők, kórházak számára ajánlott, ahol különösen fontos a tiszta környezet, ugyanakkor az épület állandó igénybevétele miatt célszerű elkerülni takarítással együtt járó zajhatásokat.

A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll. Azokban a helyiségekben, ahol a fali csatlakozó ki van építve, a szívócső csonkját ahhoz csatlakoztatva megkezdődhet a porszívózás. Amennyiben a rendszer központi egységét (a motort) kevéssé használt és jól elzárható helyre (pl. garázs, pince) telepítjük, akkor az épület teljes területén lényegében teljesen hangtalanná válik a porszívózás.

egyszerű és kényelmes

A központi porszívó további előnyei:

  • nem kell a porszívót helyiségről helyiségre vinni,
  • nagy szívóerő, a legfinomabb port és élősködőket (pl. poratka) is képes felszívni,
  • a beszívott por teljes egésze a központi vezetéken keresztül azonnal a szabadba távozik, így annak legkisebb része sem kerülhet vissza a légtérbe.
  • növeli az ingatlan értékét

A központi porszívó rendszer kiépítésének valamennyi lépésében segítünk:

  1. tervezés: az épület felmérése után meghatározzuk a csőhálózat hosszát és útvonalát, valamint az ahhoz optimális teljesítményű központi porszívóegységet.
  2. kiépítés: a csőrendszer telepítése: új építésű házaknál az aljzatbetonozás előtt célszerű kialakítani a csövet, míg régebbi épületek esetében elsősorban szárazépítésű megoldásokkal (bilincsekkel, csavarokkal) rögzítjük a részegységeket.
  3. üzembe helyezés: a kiépített hálózatra rácsatlakoztatjuk az erőgépet, és ellenőrizzük annak működését, hatásfokát.
  4. szervizelés: igény és jelzés esetén helyszínre kiszállással elvégezzük a gépek javítását, alkatrészeinek cseréjét vagy a hálózat bővítését.

Éljen nyugodtan, egészségesen! Éljen a lehetőséggel!

Ajánlat kéréséhez kérem töltse ki az alábbi mezőket!

Köszönjük.