Magunkról

Tisztelt korábbi és leendő Ügyfeleink!

A szombathelyi Vasi Bajnokok Betéti Társaságot 2002-ben alapítottam, ahol egyetlen állandó alkalmazottként én voltam a szellemi és a fizikai munkaerő, a cégvezető és a helyszínre kivonuló szakember is egyben. Villanyszerelőként ekkor még csak egyedi megrendeléseknek eleget téve magánházak villamos hálózatának szerelését végeztem.

A lakó- és gazdasági célú ingatlanok elektromos rendszerének ugrásszerű mennyiségi és minőségi fejlődése azonban rövidesen megnövelte az ilyen profilú vállalkozásokkal szembeni követelményszintet is. Az alkalmazott elektromos fogyasztók számának robbanásszerű gyarapodása, valamint teljesen újonnan megjelent, önmagukban is összetett rendszerek (pl. központi porszívók) villanyhálózatba történő integrálásának igénye átértékelésre késztette az épületek elektromos hálózatáról alkotott képünket.

A magánlakásokban is egyre inkább terjed az a gazdasági szférából elindult gyakorlat, hogy a kimenetek már nem egyszerűen áramvételi helyek (konnektorok), amelyekhez nehéz erőforrásokat tartalmazó háztartási gépek csatlakoztathatók, hanem olyan strukturált hálózat, amely önmagában valamennyi igényelt szolgáltatást (telefon, internet stb.) egy-egy csatlakozási pontjával a ház minden zugában biztosítani tudja. Ezek az intelligens házak, amelyek kiépítésben már komoly szakmai referenciáink vannak.

A megrendelések növekedése és az igények sokszínűbbé válása miatt a munkatársi létszámot és a kínálati palettát egyaránt bővíteni kellett. Jelenleg négy fővel dolgozunk, és a fő profil megtartása mellett immár összetett gyenge- és erősáramú rendszerek, elektromos kapuk, villámvédelmi struktúrák, teljes villamos hálózat ki- és átépítését vállaljuk a tervek alapján az ingyenes ajánlatkéréstől és a helyszíni felméréstől az anyagbeszerzésen át a komplett kivitelezésig magán- és nagymegrendelők számára egyaránt. Az elvégzett munkára garanciát adunk és szervizelését is biztosítjuk. Szállodák, panziók műszaki karbantartását ügyeleti rendszerrel vállaljuk.

Úgy gondolom, hogy vállalkozásom dinamikus növekedése elsősorban az igényekhez történő gyors alkalmazkodás és a pontos munkavégzés eredménye. Ennél csak a minőséget tartjuk fontosabbnak. A megrendelések nagy száma azt bizonyítja, hogy a cég nevéhez is méltók lettünk.

Ha Ön is tagja szeretne lenni a bajnokcsapatnak, forduljon hozzánk!

Megbízhat bennünk! Bízzon meg minket!

Üdvözlettel:

Andrássy László

cégvezető