Épületvillamosság

Cégünk vállalja hagyományos téglaépítésű, illetve bármilyen más technológiával létesített családi és társasházak, kereskedelmi-vendéglátó egységek, valamint ipari és mezőgazdasági csarnokok gyenge- és erősáramú rendszerének kiépítését, kaputelefonok, strukturált rendszerek (pl. telefon és internet csatlakozó egyben), villámvédelmi technikák létesítését.

Az anyagbeszerzéstől a kivitelezésen át a működtetésig valamennyi munkafázist a gondosság és a minőség jellemzi. Megbízható beszállító partnereinknek köszönhetően csak a valamennyi hazai és EU-szabványnak megfelelő alkatrészek kerülnek beépítésre.

A kivitelezés során ugyanúgy ügyelünk az esztétikumra, mint a biztonságra. Különleges célszerszámok (pl. horonyvágó) alkalmazásával a rendszerkiépítés minimális rombolással jár, míg a speciális védőcsövek használata garantálja az érintésvédelmi és tűzbiztonságot.

Az épületvillamossági rendszer kiépítése után, igény esetén annak szervizelését is elvégezzük, így az üzembiztonság is munkáink egyik ismérve.

Ajánlat kéréséhez kérem töltse ki az alábbi mezőket!

Köszönjük.

Épületvillamosság” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Tisztelt Cím!

    25 éves szombathelyi családi ház villanyhálózatának áthuzalozását szeretnénk megoldani.

    Üdvözlettel

    Róka Gábor

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.